Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Siam Oriental Plaza , Phratamnak Road Soi 3, Pattaya Chonburi 20150 Thailand
 Puhelin päivystysaikoina: Suomesta soitettaessa +66 610 950 890

Seura pyytää muistamaan tuon takaovi toiminnon. Jos tulette kulkuvälineellä Seuralle ja käytätte tuota takaovea, älkää missään tapauksessa jättäkö kulkuneuvojanne sinne kujalle, vaan mielummin soi 4:n varteen. Se on kaikkien etu koska sopimuksissa on pykälä ettei sinne kujalle ulkopuoliset saa jättää kulkuneuvojaan. Pelkona on että kulku suljetaan ja poliisi ratsaa ulkopuoliset.

Vaalitanssit 17.1.2018

Karaoketanssit 20.1.2018

Seuralla alkaa Suomen kielenkurssi

Lauluillat jatkuvat Saulin vetäminä tiistaina 9.1 klo 17

Seuralla järjetetään akvarelli maalausta

Klikkaa tästä

IKEAN MATKA

Seura järjestää matkan Mega Bangna ostoskeskuksen jossa n. 800 liikettä, joka on täydellinen palvelu ja viihdekekeskus.
Matkan hinta 700 thb.
Matka tehdään kun ilmoittauneita on 7-9 henkilöä.
Ilmoittaudu mukaan.

Chatuchak-viikonloppumarkkinat

Lähde maailman suurimmille markkinoille Bangkokiin su 28.1. Lähtö Seuran edestä aamulla klo 8:30, paluu sovitaan yhteisesti niin että perillä jää reilusti shoppailuaikaa. Sitovat ilmoittautumiset to 25.1 mennessä, nimi ja puh. numero Seuran päivystäjälle.
Hinta jäsenet 600 thb, ei jäsenet 700 thb. Matkaan lähdetään kun väh.6 lähtijää, mukaan mahtuu 9 henkilö.
Lisätietoja Marjo puh. 0917793460